Menu Sluiten

Academische bachelor in de Beeldende Kunsten

Studio sieraad

STUDIO SIERAAD
reflectie en verlangen  

Waarom dragen mensen een sieraad? In deze Studio wordt deze vraag vanuit een zo breed en gediversifieerd mogelijk perspectief benaderd. Naast de technische en esthetische aspecten gaat er bijzonder veel aandacht naar de betekenis van een sieraad, naar de sociale en persoonlijke relevantie.

Alhoewel het belangrijk blijft dat je leert werken met vele verschillende materialen en technieken, zal je deze kennis altijd in relatie brengen tot met wat je met dat sieraad wilt vertellen.

Je gaat op zoek naar jouw persoonlijke taal en handschrift door maken en denken met elkaar te verweven. Je uitgangspunt is het sieraad in al zijn facetten, van het hedendaags auteurssieraad tot en met fashion jewellery. Je ontwikkelt via objecten en concepten je eigen reflectieve praktijk vanuit je persoonlijke fascinaties, nieuwsgierigheid en gedrevenheid.

Hoe slaag jij erin om vanuit jouw verbeelding, je vaardigheden en je oog voor schoonheid de drager en de toeschouwer van je sieraad te inspireren en te verwonderen? 

Nieuws & agenda
Anton & Erika Cotteleer
Anton & Erika Cotteleer

lezing Horizontal Drawing

26/04/2018

Gepost op 19/04/2018
Infomarkt 2018
Infomarkt 2018

21/04/2018

Gepost op 18/04/2018
TRANSFORM TRANSLATE TRANSMISSION
TRANSFORM TRANSLATE TRANSMISSION

Symposium by Horizontal Drawing

24/04/2018

Gepost op 18/04/2018
Meer