fbpx

Raadselwapens

Project

Het project ‘Raadselwapens’ bevraagt de basisprincipes van de heraldiek als een hedendaagse schriftuur om actuele boodschappen te communiceren. Krachtig en direct zoals emoji’s, logo’s, slogans en reclameboodschappen. De gelaagdheid en meerduidigheid van het heraldisch thema legt linken tussen erfgoed en hedendaagse codes en toont een rijke geschiedenis aan oude technieken en ambachten.

Student

Robin Adriaens, Nele Aelbrecht, Lucas Exelmans, Lisa Gunst, Susanna Ingignoli, Anastasiia Krasinskaia, Evert Pallemans, Wouter Pollaris, Anna van Bommel en Elise Deubel

Docent

Ludovik Colpaert, Felicitas Rohden, Manu Van Hove, Saskia van Es, Hilde De Decker, Mie De Backer


Meer projecten


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Een droog dak boven je hoofd? Een toffe studentenjob?
We got your back.

Infodagen

Je kan heel deze site lezen, ja. Maar je kan ook gewoon eens langskomen op de campus.Om onze studenten en docenten te bestuderen. Zet deze infodagen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van coole workshops tot inspirerende expo’s. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Ons gloednieuwe hoofdkwartier is supersjiek én supervlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Stappend, steppend of skatend: je geraakt er zo.