fbpx

TIE A KNOT

Project

Kaouter Zair werkte rond het zelfgekozen thema ‘Tie a knot’ voor haar bachelorproject. Ze benadrukt daarin niet alleen de functionaliteit en de schoonheid van een dagelijks gegeven maar onderzoekt ook waar de gewoonte vandaan komt om aan bepaalde voorwerpen of handelingen magische krachten toe te kennen.


Aan haar bachelorproef ging een uitgebreid onderzoek vooraf zodat haar werk niet alleen uit sieraden bestaat maar ook uit sieraad-gerelateerd werk, zoals foto’s, video en tekeningen.

Student

BA3 : Kaouter Zair

Docent

Hilde De Decker


Meer projecten


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Een droog dak boven je hoofd? Een toffe studentenjob?
We got your back.

Infodagen

Je kan heel deze site lezen, ja. Maar je kan ook gewoon eens langskomen op de campus.Om onze studenten en docenten te bestuderen. Zet deze infodagen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van coole workshops tot inspirerende expo’s. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Ons gloednieuwe hoofdkwartier is supersjiek én supervlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Stappend, steppend of skatend: je geraakt er zo.