fbpx

Internationaal

Als creativiteit je moedertaal is, ligt de wereld aan je voeten.
Op Erasmus én op de campus.

Als je op Sint Lucas Antwerpen studeert, is ‘je grenzen verleggen’ sowieso een hoofdvak. Welke richting je ook kiest. Maar ook voor wie graag letterlijk grenzen oversteekt, zijn er heel wat mogelijkheden. Van exposeren tot studeren in het buitenland: we doen er alles aan om je op te leiden tot een creatieve wereldburger.

Een semester studeren in het buitenland, 
da’s een rijkdom die levenslang meegaat.

Reizen maakt van jou niet alleen een straffere ontwerper, kunstenaar of fotograaf. Het maakt je vooral een straffer mens. Zo’n kritisch en werelds exemplaar dat buiten de lijntjes durft kleuren. En daar helpen we je graag bij. Met een buitenlands avontuur in de vorm van een stage of uitwisseling bijvoorbeeld.

Nida Lithouwen

Ons internationale netwerk: kies uit meer dan 30 bestemmingen

Ons netwerk telt meer dan 30 partnerhogescholen en –universiteiten, verspreid over heel de wereld.


Een campus met internationale dimensies, in hartje Antwerpen

Nog meer goed nieuws: je hoeft niet eens je koffer te pakken om je horizon te verruimen. Internationale studiereizen en conferenties maken sowieso deel uit van je Sint Lucas-parcours, net als het contact met buitenlandse studenten en gastdocenten. Zo zijn ook onze thuisblijvers altijd een beetje op reis.

Kijk ‘ns mee door de ogen van een Erasmus student


Incoming Erasmus students

We welcome international students on three levels:
Bachelor, Master and Advanced Master

Submit your application before May 15th (for an autumn semester or full year) or November 15th (for a spring semester).

Sint Lucas Antwerpen is the department of Art & Design of the Karel de Grote University College. For more information about our exchange program, check out these pages at the website of Karel de Grote Hogeschool, or contact our departmental coordinator of international affairs Laura Braspenning.

instagram #thisisantwerp – Pic by Nathcoo
Contact

Laura Braspenning

Coordinator International Affairs


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Een droog dak boven je hoofd? Een toffe studentenjob?
We got your back.

Infodagen

Je kan heel deze site lezen, ja. Maar je kan ook gewoon eens langskomen op de campus.Om onze studenten en docenten te bestuderen. Zet deze infodagen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van coole workshops tot inspirerende expo’s. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Ons gloednieuwe hoofdkwartier is supersjiek én supervlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Stappend, steppend of skatend: je geraakt er zo.