fbpx

INKT

Tentoonstellingsproject tijdens de biënnale van Venetië 2015.

Tentoonstellingsproject

INKT is een project dat werd gerealiseerd naar aanleiding van de biënnale-sessies op Biennale di Venezia 2015, in samenwerking met studenten van Sint Lucas Antwerpen en internationaal uitgenodigde kunstenaars.
Deze publicatie bestaat uit 20 losse A4-pagina’s, zowel van studenten als van de uitgenodigde kunstenaars.

De pagina’s zijn een gebundelde verzameling van gesigneerde en genummerde A1 fold-out posters, gepubliceerd als een editie van 100.

Deelnemers

12 studenten van Sint Lucas Antwerpen : Robyne Auwers, Marjolein Bolckmans, Manon Bolssens, Gor Hovhannisyan, Louise Leuwers, Randi Serup, Lissa van der Auwera, Wannes Vrijs

Kunstenaars : Hieronymus Cock, Manor Grunewald, Jan Kempenaers, Hans op de Beeck, Emmanuel Van Hove, Katharina Sieverding, Johan Tahon, Felicitas Rohden, Dirk van der Eecken 

Resultaat

Een kruising tussen een publicatie, een kunstenaarseditie, een opvouwbaar tentoonstellingsplatform en een tentoonstelling. 

Docenten

Felicitas Rohden
Manu Van Hove

Venetië workshop INKT 2015
Felicitas Rohden
Thomas Koester © Thomas Koester, VG Bild-Kunst

Meer projecten


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Op zoek naar een kot, werkruimte of een studentenjob? Deze organisaties helpen je verder.

Infodagen en open lessen

Je kan heel deze site lezen, maar uiteindelijk wil je toch vooral de campus met je eigen ogen zien, de sfeer opsnuiven of een les volgen. Zet alvast deze infodagen en open lessen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van expo’s in onze showroom tot inspirerende lezingen. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Onze campus is vlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Je geraakt er zo.