fbpx

Eyeopener

Het syndroom van Wolfram is een degeneratieve genetische aandoening die op jonge leeftijd gekenmerkt wordt door diabetes type 1 en atrofie van de oogzenuw. De meeste mensen ontwikkelen in een verder stadium ook gehoorverlies en diabetes insipidus. Tot op vandaag bestaat hiervoor nog steeds geen behandeling.
De Eye Hope Foundation (opdrachtgever) zamelt geld in om het wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen in het vinden van een effectief medicijn voor het syndroom van Wolfram. 

Opdracht

Bedenk en ontwerp de communicatie voor een activiteit/ event dat het syndroom kenbaar maakt en het onderzoek financieel ondersteunt. 

De studenten van BA2 Studio Communicatie Ontwerp hebben voor dit project in 2018 de Arts In Society Award gewonnen. 

Studenten

Anouk Beckers
Sofie Gielis
Robbe Godon Lindsey Lemmens
Renée Moons
Victoria Simon
Laura Thaens
Wouter Van Dorsselaer
Els van Hooft

Docenten

Tom Loockx
Reg Herygers

Meer projecten


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Een droog dak boven je hoofd? Een toffe studentenjob?
We got your back.

Infodagen

Je kan heel deze site lezen, ja. Maar je kan ook gewoon eens langskomen op de campus.Om onze studenten en docenten te bestuderen. Zet deze infodagen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van coole workshops tot inspirerende expo’s. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Ons gloednieuwe hoofdkwartier is supersjiek én supervlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Stappend, steppend of skatend: je geraakt er zo.