fbpx

The Feedback Machine

Ontwerp een interactieve machine die positief en/of negatief reageert als feedback bij een review.

Opdracht

“Computer Says No”, is een uitdrukking die je in sommige openbare (overheids) organisaties als standaardantwoord krijgt als een verzoek van een klant wordt afgewezen. De Britse humoristische serie “Little Britain” creëerde op basis hiervan een reeks legendarische sketches.

Bedenk en creëer een interactieve “feedback machine”, dit kan iets digitaal zijn (een app, een generator via Nodebox, …) of een fysieke installatie. Het resultaat moet altijd zijn dat de “feedback machine” op basis van een actie, een reactie kan teweeg brengen. Je kan de feedback machine ook bekijken als een hulpmiddel om moeilijke keuzes (ja of nee?) eenvoudig te maken.

Je idee kan digitaal of fysiek zijn. Minimum zoeken we een ja/nee mechanisme. Als je wil kan je dit ook uitbreiden naar een bredere evaluatie, zoals bv puntensysteem, verschillende emoties e.d.

Studenten

Robin Van de Ryck – 2de jaar bachelor
Oliwia Marczec – 2de jaar bachelor
Amélie Neyrinck – 2de jaar bachelor

Docenten

Reg Herygers
Tom Loockx


Meer projecten


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Op zoek naar een kot, werkruimte of een studentenjob? Deze organisaties helpen je verder.

Infodagen en open lessen

Je kan heel deze site lezen, maar uiteindelijk wil je toch vooral de campus met je eigen ogen zien, de sfeer opsnuiven of een les volgen. Zet alvast deze infodagen en open lessen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van expo’s in onze showroom tot inspirerende lezingen. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Onze campus is vlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Je geraakt er zo.