fbpx

Streets & Stones

Solo-expo van kunstenaar en docent Liesbet Bussche

Opening 12 mei 2019Artelli Gallery

Opening op 12 mei van 14u tot 18u
Expo tot 29 juni.

Artelli Gallery
Mechelsesteenweg 120
2018 Antwerpen 

Streets and Stones is de eerste solo-expo met negen werken en installaties van Liesbet Bussche, een jonge Belgische conceptuele kunstenaar die de meervoudigheid en de contradictie niet schuwt.
Ze studeerde cinematografie, werkte enige tijd als tv-reporter, doorliep de opleiding juweelontwerp en bekwaamde zich in vaardigheden als electriciteit. Bussche streeft fundamenteel naar communicatie met het publiek en gaf daarom een publieke dimensie aan hoogst persoonlijke en intieme objecten als juwelen. Ze laat zich inspireren door vreemde mediaberichten, opmerkelijke biografieën en opvallende logo’s.

Liesbet Bussche

Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Een droog dak boven je hoofd? Een toffe studentenjob?
We got your back.

Infodagen

Je kan heel deze site lezen, ja. Maar je kan ook gewoon eens langskomen op de campus.Om onze studenten en docenten te bestuderen. Zet deze infodagen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van coole workshops tot inspirerende expo’s. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Ons gloednieuwe hoofdkwartier is supersjiek én supervlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Stappend, steppend of skatend: je geraakt er zo.