fbpx

Streets & Stones

Solo-expo van kunstenaar en docent Liesbet Bussche

Opening 12 mei 2019Artelli Gallery

Opening op 12 mei van 14u tot 18u
Expo tot 29 juni.

Artelli Gallery
Mechelsesteenweg 120
2018 Antwerpen 

Streets and Stones is de eerste solo-expo met negen werken en installaties van Liesbet Bussche, een jonge Belgische conceptuele kunstenaar die de meervoudigheid en de contradictie niet schuwt.
Ze studeerde cinematografie, werkte enige tijd als tv-reporter, doorliep de opleiding juweelontwerp en bekwaamde zich in vaardigheden als electriciteit. Bussche streeft fundamenteel naar communicatie met het publiek en gaf daarom een publieke dimensie aan hoogst persoonlijke en intieme objecten als juwelen. Ze laat zich inspireren door vreemde mediaberichten, opmerkelijke biografieën en opvallende logo’s.

Liesbet Bussche

Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Op zoek naar een kot, werkruimte of een studentenjob? Deze organisaties helpen je verder.

Infodagen en open lessen

Je kan heel deze site lezen, maar uiteindelijk wil je toch vooral de campus met je eigen ogen zien, de sfeer opsnuiven of een les volgen. Zet alvast deze infodagen en open lessen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van expo’s in onze showroom tot inspirerende lezingen. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Onze campus is vlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Je geraakt er zo.