fbpx

Performance Joris Van de Moortel / Mauro Pawlowski

7 moralistische liederen met absoluut geen dood van Pierlala tot gevolg

27 juni 2019 om 20:30 uurSint-Lukasgalerie Brussel

De performance is het logische orgelpunt in tijd en ruimte van de hele installatie. Sinds de start van de tentoonstelling is elk bezoek tegelijk een visuele en een auditieve beleving. De bezoeker wordt uitgenodigd de aanwezige gitaren op zijn manier te bespelen. Die opgewekte klanken krijgen een tweede leven in de synthesizers. Die interventie treedt in interactie met de video van een concert maar ook met oncontroleerbare omgevingsgeluiden en de reactie van de levende vogels. Dat samenspel van gegeven basisstructuur en ongecontroleerd toeval komt tot ontlading in de performance van twee kunstenaars-muzikanten in samenhang met de energie van de aanwezige bezoekers en de vogels.

Beeldend kunstenaar en allroundmuzikant Joris Van Moortel studeerde in 2012 af aan Sint Lucas Antwerpen


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Een droog dak boven je hoofd? Een toffe studentenjob?
We got your back.

Infodagen

Je kan heel deze site lezen, ja. Maar je kan ook gewoon eens langskomen op de campus.Om onze studenten en docenten te bestuderen. Zet deze infodagen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van coole workshops tot inspirerende expo’s. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Ons gloednieuwe hoofdkwartier is supersjiek én supervlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Stappend, steppend of skatend: je geraakt er zo.