fbpx

Performance Joris Van de Moortel / Mauro Pawlowski

7 moralistische liederen met absoluut geen dood van Pierlala tot gevolg

27 juni 2019 om 20:30 uurSint-Lukasgalerie Brussel

De performance is het logische orgelpunt in tijd en ruimte van de hele installatie. Sinds de start van de tentoonstelling is elk bezoek tegelijk een visuele en een auditieve beleving. De bezoeker wordt uitgenodigd de aanwezige gitaren op zijn manier te bespelen. Die opgewekte klanken krijgen een tweede leven in de synthesizers. Die interventie treedt in interactie met de video van een concert maar ook met oncontroleerbare omgevingsgeluiden en de reactie van de levende vogels. Dat samenspel van gegeven basisstructuur en ongecontroleerd toeval komt tot ontlading in de performance van twee kunstenaars-muzikanten in samenhang met de energie van de aanwezige bezoekers en de vogels.

Beeldend kunstenaar en allroundmuzikant Joris Van Moortel studeerde in 2012 af aan Sint Lucas Antwerpen


Also useful to know

Studying in Antwerp

We make your life as a student in Antwerp as easy and fun as possible. A dry roof over your head? A great student job?
We’ve got your back.

Info days

You can read through this entire site, of course. Or you can also just drop by on campus. To study our students and lecturers in person. Make a note of these info days in your diary.

Calendar

There’s always something to see and experience at and around our campus. From cool workshops to inspiring exhibitions. Take a look and book your dates now.

Getting to Sint Lucas Antwerpen quickly and easily

Our brand new headquarters is super cool and super easy to reach. By bike or public transport. On foot, scooter or skates: you’ll get here in no time.