fbpx

This is where the magic happens | A sketch book show


We vroegen alumni/ae en docenten uit studio illustratie om terug te duiken in hun persoonlijke archief op zoek naar schetsboeken, schetsen en onderzoekswerk uit hun studententijd en later.

Het resultaat is een verzameling schetswerk en visueel onderzoek, voorstudies en character designs, doorkrabbingen en hernemingen, storyboards en losse flodders, met her en der een zieleroersel.

De expo gunt een blik in de (niet altijd propere, maar wel steeds smakelijke) keuken van illustratiewerk en visueel onderzoek. Het is in even grote mate een ode aan de virtuositeit en geniale ingeving, als aan de knoeiboel en de vruchteloze arbeid.

Denk aan corona: schrijf je hier op voorhand in zodat we bezoekers kunnen spreiden.

Met Anton Van Hertbruggen, Emma Verhulst, Sadrie Alves, Senne Claes, William Ludwig Lutgens, Sabien Clement, Eva Vermeiren, Gerard Leysen, Kevin Cuyt, Hanne Holvoet, Sassafras De Bruyn, Sander Van de Vijver, Gilani Raja, Reg Herygers, Fien Jorissen, Tom Borremans, Ephameron, Benny Van den Meulengracht-Vrancx, Jean-Michel Meyers, Lucien De Roeck, Mattias De Leeuw, Ben Boliau, KHUAN+KTRON, Sebastiaan Van Doninck, Silke Groffy, Rosalien Helsen, Michel Van Beirendonck, Yannick Val Gesto, Sarah Vanbelle, Attila Buonsenso, Marc Nagtzaam, Joris Noots, Sam Vanallemeersch


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Een droog dak boven je hoofd? Een toffe studentenjob?
We got your back.

Infodagen

Je kan heel deze site lezen, ja. Maar je kan ook gewoon eens langskomen op de campus.Om onze studenten en docenten te bestuderen. Zet deze infodagen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van coole workshops tot inspirerende expo’s. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Ons gloednieuwe hoofdkwartier is supersjiek én supervlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Stappend, steppend of skatend: je geraakt er zo.