fbpx

The useless machine

In het kielzog van kunstenaars als Leonardo Da Vinci, Panamarenko, Jean Tinguely, Alexander Calder en Bruno Munari trokken de derdejaarsstudenten van Studio illustratie hun labojas aan en zetten hun veiligheidsbril op. Ze ontwierpen zeventien rare, grappige, poëtische, onlogische, over-gecompliceerde, maar bovenal zeer nutteloze machines. Elke machine suggereert een antwoord op een probleem, hetzij denkbeeldig, hetzij reëel.

17/02/22 – 24/02/22

Ma-di: 8u-20u / Wo-do: 8u-22u / Vr: 8u-19u

17/02/22 – 24/02/22Sint Lucas Antwerpen


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Een droog dak boven je hoofd? Een toffe studentenjob?
We got your back.

Infodagen

Je kan heel deze site lezen, ja. Maar je kan ook gewoon eens langskomen op de campus.Om onze studenten en docenten te bestuderen. Zet deze infodagen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van coole workshops tot inspirerende expo’s. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Ons gloednieuwe hoofdkwartier is supersjiek én supervlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Stappend, steppend of skatend: je geraakt er zo.