fbpx

RAVEL TO UNRAVEL

Ontdek ‘Ravel to unravel’, de expo van de afstuderende derde jaar bachelors vrije kunsten van Sint Lucas Antwerpen.

De titel “Ravel to Unravel” ontstond tijdens wekenlange gesprekken tussen de beginnende kunstenaars over de betekenis van hun afstudeertentoonstelling.

Wat betekent het voor jonge kunstenaars om in onzekere tijden te leven? Hoe ga je om met een stad die beslist niet meer te willen investeren in nieuw artistiek talent? Is een stabiele toekomst mogelijk of wil je als kunstenaar juist voortdurend de verandering opzoeken? Maar bovenal: wat bindt deze afstuderende generatie aan Sint Lucas Antwerpen?

Tijdens de gesprekken kwam de metafoor van ‘knopen’ of ‘kruispunten’ ter sprake: plaatsten waar je elkaar ontmoet, waarna je toch ook verschillende richtingen uit kan gaan. Soms kan je zelfs terugrijden, om een nieuwe weg te kiezen. Deze expo is zo’n kruispunt.

Gratis inkom

Vernissage: 22/06: 18-22u.

Dagelijks geopend: : 22/06-28/06: 10-18u.

Locatie:

Blikfabriek, Krugerstraat 232, 2660 Antwerpen

22-28 juni '22Sint Lucas Antwerpen


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Op zoek naar een kot, werkruimte of een studentenjob? Deze organisaties helpen je verder.

Infodagen en open lessen

Je kan heel deze site lezen, maar uiteindelijk wil je toch vooral de campus met je eigen ogen zien, de sfeer opsnuiven of een les volgen. Zet alvast deze infodagen en open lessen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van expo’s in onze showroom tot inspirerende lezingen. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Onze campus is vlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Je geraakt er zo.