fbpx

Optreden BLUAI

Buurthuis Unik komt naar je toe! Onder de noemer “Unik Musik” organiseren ze dit jaar zes voorstellingen op verschillende locaties in onze buurt waaronder nu BLUAI op Sint Lucas Antwerpen.

Deze Belgische band rond singer-songwriter Catherine Smet won dit jaar zowel De Nieuwe Lichting, Sound Track als Humo’s Rock Rally. Momenteel touren ze met hun debuut-EP Junkyard, die ze dan ook bij ons komen voorstellen (na passages in oa Trix en de AB). Ze spelen een exclusief en intiem concert in campus Sint-Lucas van de Kdg Hogeschool, niet te missen!

Dit project werd mogelijk gemaakt met de steun van Burgerbegroting District Antwerpen.

DEUREN: 19u30
CONCERT: 20u

15 december 2022Sint Lucas Antwerpen


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Op zoek naar een kot, werkruimte of een studentenjob? Deze organisaties helpen je verder.

Infodagen en open lessen

Je kan heel deze site lezen, maar uiteindelijk wil je toch vooral de campus met je eigen ogen zien, de sfeer opsnuiven of een les volgen. Zet alvast deze infodagen en open lessen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van expo’s in onze showroom tot inspirerende lezingen. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Onze campus is vlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Je geraakt er zo.