fbpx

Open les dag

Meedoen is geloven. Schuif dus gewoon eens mee aan tafel en vraag de docenten en studenten àlles wat je wil weten. Misschien wil je wel meteen blijven.

Op woensdag 8 mei 2019 organiseren we op Sint Lucas Antwerpen een open les dag van 14 tot 17 uur. Het is de ideale manier om te ervaren hoe het er bij ons aan toegaat. Je leert het gebouw, de docenten en de studenten beter kennen, je ziet en beleeft iedereen in actie. Een absolute aanrader.

Registreer je voor een openlesdag via deze link
Kies één van onze afstudeerrichtingen en dan de Studio die jou aanspreekt.


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Een droog dak boven je hoofd? Een toffe studentenjob?
We got your back.

Infodagen

Je kan heel deze site lezen, ja. Maar je kan ook gewoon eens langskomen op de campus.Om onze studenten en docenten te bestuderen. Zet deze infodagen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van coole workshops tot inspirerende expo’s. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Ons gloednieuwe hoofdkwartier is supersjiek én supervlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Stappend, steppend of skatend: je geraakt er zo.