fbpx

ONBOARDS BIENNALE

ONBOARDS BIENNALE is een tentoonstelling in de openbare ruimte van nieuwe, niet eerder aan het publiek getoonde kunstwerken, die in billboards van de stad Antwerpen worden geëxposeerd. Tijdens de maanden juni en juli 2023 is het werk van opkomende kunstenaars, laatstejaars kunststudenten (Academie en Sint Lucas Antwerpen) en gevestigde namen, uit binnen-en buitenland, ieder moment van de dag, te ontdekken in bilboards van de stad Antwerpen.

Voor studenten van Sint Lucas zijn 20 plaatsen beschikbaar in de publieke ruimte van de stad Antwerpen. De eerste 10 kunstwerken worden getoond op billboards van 12 juni tot 26 juni en de tweede 10 van 26 juni tot 10 juli.

Waar?

In het straatbeeld: Meer info op de website van Onboards Biennale.

12-26 juni '23Sint Lucas Antwerpen


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Op zoek naar een kot, werkruimte of een studentenjob? Deze organisaties helpen je verder.

Infodagen en open lessen

Je kan heel deze site lezen, maar uiteindelijk wil je toch vooral de campus met je eigen ogen zien, de sfeer opsnuiven of een les volgen. Zet alvast deze infodagen en open lessen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van expo’s in onze showroom tot inspirerende lezingen. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Onze campus is vlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Je geraakt er zo.