fbpx

MATTER // MATTERS: dag van de professionelen

Ontdek de nieuwste lichting kunstenaars, designers en fotografen tijdens MATTER // MATTERS, de expo van de afstuderende masters van Sint Lucas Antwerpen.

23 juni ’22 van 18 tot 22u. organiseert Sint Lucas Antwerpen een ontmoetingsmoment voor de kunstsector en het professionele veld tijdens de masterexpo waarop je persoonlijk kan kennismaken met onze masterstudenten, kunstenaars en ontwerpers van morgen. Op die dag zullen de studenten aanwezig zijn om uitleg te geven bij hun werk.

Tijdens de expo kan je kennis maken met een brede variëteit aan hedendaagse kunst en design zoals installaties, performances, fotografie, sieraden, digitaal werk, schilderkunst, illustraties, grafisch ontwerp en socio-politieke kunstwerken.

Gratis inkom

Dag van de professionelen : 23/06: 18-22u.

Twee locaties:

Sint Lucas Antwerpen, Van Schoonbekestraat 143, 2018 Antwerpen &

Sint-Paulusstraat 23, 2000 Antwerpen

Kan je er die dag niet bijzijn, maar wel interesse in een professionele kennismaking met de masterstudenten?

Contacteer dan Reg Herygers


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Een droog dak boven je hoofd? Een toffe studentenjob?
We got your back.

Infodagen

Je kan heel deze site lezen, ja. Maar je kan ook gewoon eens langskomen op de campus.Om onze studenten en docenten te bestuderen. Zet deze infodagen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van coole workshops tot inspirerende expo’s. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Ons gloednieuwe hoofdkwartier is supersjiek én supervlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Stappend, steppend of skatend: je geraakt er zo.