fbpx

MASTER EXPO

Ontdek de nieuwste lichting kunstenaars en designers tijdens de expo van de afstuderende premasters & masters van Sint Lucas Antwerpen. Beginnende kunstenaars krijgen de kans voluit en compromisloos experimenteren. Dat maakt jong werk vaak net dat tikkeltje eigenwijzer en gewaagder dan dat van gevestigde namen.

Van 21 tot 25 juni ’23 vormen Sint Lucas Antwerpen en Campus Stadswaag het decor voor de artistieke generatie van morgen. Campus Stadswaag is een leegstaande campus vol retro elementen, die deze periode wordt omgevormd tot een tempel van hedendaagse kunst.

Tijdens de expo kan je kennis maken met een brede variëteit aan kunst en design zoals installaties, performances, fotografie, sieraden, digitaal werk, schilderkunst, illustraties, grafisch ontwerp en socio-politieke projecten.

Gratis inkom

Vernissage: 21/06: 18-22u.

Nocturne (en dag van de professionelen): 22/06: 18-22u.

Dagelijks geopend: 21-25.06.23: 13-17u. (na vernissage)

Twee locaties:

Sint Lucas Antwerpen, Van Schoonbekestraat 143, 2018 Antwerpen &

Campus Stadswaag, Predikerinnenstraat 18

21-25 juni '23Sint Lucas Antwerpen


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Op zoek naar een kot, werkruimte of een studentenjob? Deze organisaties helpen je verder.

Infodagen en open lessen

Je kan heel deze site lezen, maar uiteindelijk wil je toch vooral de campus met je eigen ogen zien, de sfeer opsnuiven of een les volgen. Zet alvast deze infodagen en open lessen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van expo’s in onze showroom tot inspirerende lezingen. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Onze campus is vlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Je geraakt er zo.