fbpx

Man-made landscapes

Landschapscollage’s van alumna Lore Vandeboel

Lore Vandeboel: “Sinds enkele jaren creëer ik via een collagetechniek abstracte en imaginaire landschappen. Toen ik bij Depot Des Arts startte als Grafisch Ontwerper en beeldend kunstenaar toonde ik mijn collages aan architect Frank Jaspers. Onmiddellijk legde hij de link tussen mijn werk en het panorama van de Hoge Kempen en aangrenzende mijnsites. Het zijn allebei landschappen gecreëerd door mensenhanden: Man-made landscapes. De hoofdtoegangspoort naar het Nationaal Park Hoge Kempen, Connecterra, is dan ook de ideale setting voor de tentoonstelling “Man-made landscapes”, waarin ik een selectie van mijn collages toon. Het belooft een mooie zomer te worden!”

Te bezichtigen aan de hoofdtoegangspoort naar het Nationaal Park Hoge Kempen, Connecterra. De tentoonstelling is vrij te bezichtigen van 30 juni t/m 31 oktober.

www.lorevandeboel.com


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Een droog dak boven je hoofd? Een toffe studentenjob?
We got your back.

Infodagen

Je kan heel deze site lezen, ja. Maar je kan ook gewoon eens langskomen op de campus.Om onze studenten en docenten te bestuderen. Zet deze infodagen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van coole workshops tot inspirerende expo’s. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Ons gloednieuwe hoofdkwartier is supersjiek én supervlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Stappend, steppend of skatend: je geraakt er zo.