fbpx

Lecture: Cultureshot with Michiel Ceulers

Derdejaarsstudenten van de Vrije Kunsten nodigen je uit voor de boeiende lezingsserie genaamd ‘Cultureshot,’ waarbij ze inspirerende kunstenaars uitnodigen om hun creatieve reis te delen.

Voor de tweede lezing hebben we het genoegen kunstenaar Michiel Ceulers te verwelkomen. Duik met ons in de fascinerende wereld van zijn procesgerichte abstracte schilderijen, die bekend staan om de onconventionele behandeling in zijn atelier. Ceulers stapelt zijn schilderijen vaak op elkaar, scheurt, plakt, schuurt en doorboort ze voordat ze volledig droog zijn. Het resultaat? Intrigerende werken met onvolmaakte geometrische vormen en speelse verwijzingen naar kunsthistorische stijlen.

16 november, vanaf 17u. met een afsluitende drink

Locatie: Aula Sint Lucas Antwerpen, Van schoonbekestraat 143


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Op zoek naar een kot, werkruimte of een studentenjob? Deze organisaties helpen je verder.

Infodagen en open lessen

Je kan heel deze site lezen, maar uiteindelijk wil je toch vooral de campus met je eigen ogen zien, de sfeer opsnuiven of een les volgen. Zet alvast deze infodagen en open lessen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van expo’s in onze showroom tot inspirerende lezingen. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Onze campus is vlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Je geraakt er zo.