fbpx

Hier praten de bomen met elkaar

Audiovisuele voorstelling
Première op 8 en 9 september 2019

8 en 9 september 2019 Cinema Cartoons

In deze audiovisuele voorstelling duikt het gezelschap in het leven van een kleine gemeenschap. Door interviews met de bewoners leggen ze het netwerk van een typisch Vlaams dorp bloot. De bomen vormen de achtergrond. Ze slaan op hun beurt alles gade. Ze groeien terwijl de ene generatie de andere opvolgt.

Hier praten de bomen met elkaar is een voorstelling waarin er live beelden worden gemaakt terwijl u naar een podcast luistert. Naast een filmdoek staat een houten meubel dat dienst doet als een kleine filmstudio. Twee spelers creëren ter plaatsen een verhaal aan de hand van vertellingen en interviews. Ze tonen beelden, objecten en foto’s die een dorp reconstrueren en tot leven wekken. 
Het geheel speelt met genres als documentaire, reportage, object theater of lecture performance.

een project van
Hanafubuki

Van en met
Sari Veroustraete
Xandry Van Den Besselaar
Joris de Froidmont
Hanne Holvoet
Samuel Baidoo

Scenografie
Caroline Mathieu


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Een droog dak boven je hoofd? Een toffe studentenjob?
We got your back.

Infodagen

Je kan heel deze site lezen, ja. Maar je kan ook gewoon eens langskomen op de campus.Om onze studenten en docenten te bestuderen. Zet deze infodagen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van coole workshops tot inspirerende expo’s. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Ons gloednieuwe hoofdkwartier is supersjiek én supervlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Stappend, steppend of skatend: je geraakt er zo.