fbpx

Hier praten de bomen met elkaar

Audiovisuele voorstelling
Première op 8 en 9 september 2019

8 en 9 september 2019 Cinema Cartoons

In deze audiovisuele voorstelling duikt het gezelschap in het leven van een kleine gemeenschap. Door interviews met de bewoners leggen ze het netwerk van een typisch Vlaams dorp bloot. De bomen vormen de achtergrond. Ze slaan op hun beurt alles gade. Ze groeien terwijl de ene generatie de andere opvolgt.

Hier praten de bomen met elkaar is een voorstelling waarin er live beelden worden gemaakt terwijl u naar een podcast luistert. Naast een filmdoek staat een houten meubel dat dienst doet als een kleine filmstudio. Twee spelers creëren ter plaatsen een verhaal aan de hand van vertellingen en interviews. Ze tonen beelden, objecten en foto’s die een dorp reconstrueren en tot leven wekken. 
Het geheel speelt met genres als documentaire, reportage, object theater of lecture performance.

een project van
Hanafubuki

Van en met
Sari Veroustraete
Xandry Van Den Besselaar
Joris de Froidmont
Hanne Holvoet
Samuel Baidoo

Scenografie
Caroline Mathieu


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Op zoek naar een kot, werkruimte of een studentenjob? Deze organisaties helpen je verder.

Infodagen en open lessen

Je kan heel deze site lezen, maar uiteindelijk wil je toch vooral de campus met je eigen ogen zien, de sfeer opsnuiven of een les volgen. Zet alvast deze infodagen en open lessen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van expo’s in onze showroom tot inspirerende lezingen. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Onze campus is vlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Je geraakt er zo.