fbpx

GRADUATION TOUR: Master & Premaster

Ontdek de nieuwste lichting kunstenaars en designers tijdens de expo van de afstuderende premasters & masters van Sint Lucas Antwerpen. Beginnende kunstenaars krijgen de kans voluit en compromisloos experimenteren. Dat maakt jong werk vaak net dat tikkeltje eigenwijzer en gewaagder dan dat van gevestigde namen.

Van 19 tot 23 juni ’24 vormt Sint Lucas Antwerpen het decor voor de artistieke generatie van morgen. Tijdens de expo kan je kennis maken met een brede variëteit aan kunst en design zoals installaties, performances, fotografie, sieraden, digitaal werk, schilderkunst, illustraties, grafisch ontwerp en socio-politieke projecten.

Gratis inkom

Vernissage: Wo 19/6: 18 – 22u 

Nocturne: Do 20/6 13u – 22u 

Dagelijks geopend: Vrij – zo 21-23/6:  13u – 17u

Locatie:

Sint Lucas Antwerpen, Van Schoonbekestraat 143, 2018 Antwerpen

19 – 23 juni 2024Sint Lucas Antwerpen


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Op zoek naar een kot, werkruimte of een studentenjob? Deze organisaties helpen je verder.

Infodagen en open lessen

Je kan heel deze site lezen, maar uiteindelijk wil je toch vooral de campus met je eigen ogen zien, de sfeer opsnuiven of een les volgen. Zet alvast deze infodagen en open lessen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van expo’s in onze showroom tot inspirerende lezingen. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Onze campus is vlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Je geraakt er zo.