fbpx

FINAL PROJECTS: professionele bachelor fotografie

Fotografen vertellen met beelden. Ze weten hoe ze een verhaal kunnen brengen, zonder woorden te gebruiken. Door middel van licht, compositie en het juiste moment weten ze ons te raken, inspireren of laten ons nadenken.

In een wereld die steeds visueler wordt, is het belangrijk om de kracht van fotografie te erkennen. Foto’s hebben zich ontwikkeld tot een volwaardige, hedendaagse visuele taal.

Tijdens FINAL PROJECTS, de expo van de afstuderende professionele bachelors fotografie van Sint Lucas Antwerpen, neemt de nieuwste lichting fotografen je mee in hun wereld.

Van 21 tot 25 juni vormt Sint Lucas Antwerpen het decor voor hun verhalen. Tijdens de expo kan je kennis maken met een brede variëteit aan hedendaagse fotografie: van reportage tot mode, abstract tot portret, kleurrijk tot sober zwart-wit.

Ze spreken, waar woorden tekort schieten. Omdat zelfs één beeld in staat is om ons te laten voelen, denken en herinneren.

Gratis inkom

Vernissage: 21/06: 18-22u.

Nocturne (en dag van de professionelen): 22/06: 18-22u.

Dagelijks geopend: 21-25.06.23: 13-17u. (na vernissage)

Locatie:

Sint Lucas Antwerpen, Van Schoonbekestraat 143, 2018 Antwerpen

21-25 juni '23Sint Lucas Antwerpen


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Op zoek naar een kot, werkruimte of een studentenjob? Deze organisaties helpen je verder.

Infodagen en open lessen

Je kan heel deze site lezen, maar uiteindelijk wil je toch vooral de campus met je eigen ogen zien, de sfeer opsnuiven of een les volgen. Zet alvast deze infodagen en open lessen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van expo’s in onze showroom tot inspirerende lezingen. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Onze campus is vlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Je geraakt er zo.