Eindtentoonstellingen Sint Lucas Antwerpen

Vergeet de kunstbiënnale van Venetië, er is evenveel moois te ontdekken in ons eigenste Antwerpen – da’s trouwens een pak minder rijden of vliegen…

Van 21 juni tot en met 30 juni 2019Sint Lucas Antwerpen

Inderdaad, de eindtentoonstelling van de professionele bachelor Fotografie, de academische bachelor en master van de beeldende kunsten is daar!
Al het mooiste werk van alle opleidingen verpakt en gepresenteerd in ons prachtig paviljoen: Campus Sint Lucas Antwerpen.

Deze tentoonstelling is hét moment. Het podium van de happy ones. De neusjes van alle zalmen, de beloftes die morgen het verschil gaan maken.
Dit is het moment waar onze studenten een jaar lang naar hebben toegewerkt.

Professionele bachelor audiovisuele technieken fotografie
van 21 tot en met 23 juni
Opening op donderdag 20/06 om 18u

Academische bachelor beeldende kunsten
van 27 tot en met 30 juni
Opening op woensdag 26/06 om 18u

Master beeldende kunsten
van 27 tot en met 30 juni
Opening op woensdag 26/06 om 19u


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Een droog dak boven je hoofd? Een toffe studentenjob?
We got your back.

Infodagen

Je kan heel deze site lezen, ja. Maar je kan ook gewoon eens langskomen op de campus.Om onze studenten en docenten te bestuderen. Zet deze infodagen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van coole workshops tot inspirerende expo’s. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Ons gloednieuwe hoofdkwartier is supersjiek én supervlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Stappend, steppend of skatend: je geraakt er zo.