fbpx

De-mapping Puddles: Reflections on Being a Stranger in a New Place

Expo Exchange students Sint Lucas Antwerpen

De tentoonstelling toont het werk van vijf exchange studenten die een semester lang vreemdeling zijn in een nieuwe stad. Via hun werk verkennen de kunststudenten de thema’s van vertrek, verlangen, risico’s nemen en ontmaskering, waarbij ze de betekenis van thuis en het moment waarop de perceptie verschuift in vraag stellen. Ze navigeren door de met regen doordrenkte straten, verzamelen herinneringen en creëren nieuwe verhalen. De tentoonstelling viert de reis van de buitenstaander en de vreugde van het zichzelf vinden in het proces van ontmaskeren en (her)ontdekken van een plaats.

Kunstenaars: Léa Dechavanne Lara Finkenstädt Némo Lemoine Emily Ramharter Julia Vogl

Opening: Di 30.05, 19u.-21.30u / Finissage Vr 02-06, 19u.-22u. @showroom Sint Lucas Antwerpen

Wo 31.05 – Do 01.06: 13-14u, 18-21u @Weekkapel Sint-Laurentius, Van Schoonbekestraat 155

30 mei – 02 juni '23Sint Lucas Antwerpen


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Op zoek naar een kot, werkruimte of een studentenjob? Deze organisaties helpen je verder.

Infodagen en open lessen

Je kan heel deze site lezen, maar uiteindelijk wil je toch vooral de campus met je eigen ogen zien, de sfeer opsnuiven of een les volgen. Zet alvast deze infodagen en open lessen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van expo’s in onze showroom tot inspirerende lezingen. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Onze campus is vlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Je geraakt er zo.