fbpx

ChampdAction.LAbO 2020

Slotparcours

Zondag 30 augustus 2020 – 20uDeSingel – virtueel

De interdisciplinaire en hoogtechnologische workshopweek met 40 jonge kunstenaars uit heel de wereld gaat wel degelijk door, zij het 100% in een virtuele ruimte. Toeschouwers kunnen zich op voorhand inschrijven om het slotparcours van de jonge kunstenaars gecoacht door een team van een 10-tal gerenommeerde kunstenaars bij te wonen in deze virtuele ruimtes via Mozilla Hubs.

zondag 30 augustus | 20:00 u.

Wil je er graag bij zijn?
Gelieve je ticket hier te reserveren.

Je ontvangt de dag voor het slotparcours een bevestiging met een link en instructies naar de virtuele ruimte.Van daaruit zal je de verschillende performances kunnen bijwonen.
Niet twijfelen!

Champdaction2020

Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Op zoek naar een kot, werkruimte of een studentenjob? Deze organisaties helpen je verder.

Infodagen en open lessen

Je kan heel deze site lezen, maar uiteindelijk wil je toch vooral de campus met je eigen ogen zien, de sfeer opsnuiven of een les volgen. Zet alvast deze infodagen en open lessen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van expo’s in onze showroom tot inspirerende lezingen. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Onze campus is vlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Je geraakt er zo.