fbpx

ChampdAction.LAbO 2020

Slotparcours

Zondag 30 augustus 2020 – 20uDeSingel – virtueel

De interdisciplinaire en hoogtechnologische workshopweek met 40 jonge kunstenaars uit heel de wereld gaat wel degelijk door, zij het 100% in een virtuele ruimte. Toeschouwers kunnen zich op voorhand inschrijven om het slotparcours van de jonge kunstenaars gecoacht door een team van een 10-tal gerenommeerde kunstenaars bij te wonen in deze virtuele ruimtes via Mozilla Hubs.

zondag 30 augustus | 20:00 u.

Wil je er graag bij zijn?
Gelieve je ticket hier te reserveren.

Je ontvangt de dag voor het slotparcours een bevestiging met een link en instructies naar de virtuele ruimte.Van daaruit zal je de verschillende performances kunnen bijwonen.
Niet twijfelen!

Champdaction2020

Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Een droog dak boven je hoofd? Een toffe studentenjob?
We got your back.

Infodagen

Je kan heel deze site lezen, ja. Maar je kan ook gewoon eens langskomen op de campus.Om onze studenten en docenten te bestuderen. Zet deze infodagen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van coole workshops tot inspirerende expo’s. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Ons gloednieuwe hoofdkwartier is supersjiek én supervlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Stappend, steppend of skatend: je geraakt er zo.