fbpx

Bezoek het atelier op

Zaterdag 14 mei: 10u – 18u

Van Schoonbekestraat 143, 2018 Antwerpen

Over het atelier

Sint Lucas Antwerpen (KdG) is een vrijhaven voor aanstormende fotografen, nieuwe kunstenaars en frisse ontwerpers. De kunsthogeschool vestigt de richtingen fotografie, vrije kunst, grafische vormgeving, sieraad, illustratie en communicatie-ontwerp, alsook een uitgebreid master en advanced master programma in de beeldende kunsten.

Onze printroom, grote fotostudio en werkplaatsen voor hout, drukkunst en metaal vormen een uitdagende omgeving waarin jonge creatievelingen compromisloos kunnen experimenteren en een eigen stem ontwikkelen.


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Een droog dak boven je hoofd? Een toffe studentenjob?
We got your back.

Infodagen

Je kan heel deze site lezen, ja. Maar je kan ook gewoon eens langskomen op de campus.Om onze studenten en docenten te bestuderen. Zet deze infodagen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van coole workshops tot inspirerende expo’s. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Ons gloednieuwe hoofdkwartier is supersjiek én supervlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Stappend, steppend of skatend: je geraakt er zo.