fbpx

Bezoek het atelier op

Zaterdag 14 mei: 10u – 18u

Van Schoonbekestraat 143, 2018 Antwerpen

Over het atelier

Sint Lucas Antwerpen (KdG) is een vrijhaven voor aanstormende fotografen, nieuwe kunstenaars en frisse ontwerpers. De kunsthogeschool vestigt de richtingen fotografie, vrije kunst, grafische vormgeving, sieraad, illustratie en communicatie-ontwerp, alsook een uitgebreid master en advanced master programma in de beeldende kunsten.

Onze printroom, grote fotostudio en werkplaatsen voor hout, drukkunst en metaal vormen een uitdagende omgeving waarin jonge creatievelingen compromisloos kunnen experimenteren en een eigen stem ontwikkelen.


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Op zoek naar een kot, werkruimte of een studentenjob? Deze organisaties helpen je verder.

Infodagen en open lessen

Je kan heel deze site lezen, maar uiteindelijk wil je toch vooral de campus met je eigen ogen zien, de sfeer opsnuiven of een les volgen. Zet alvast deze infodagen en open lessen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van expo’s in onze showroom tot inspirerende lezingen. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Onze campus is vlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Je geraakt er zo.