fbpx

Ask us anything...

Hallo, 24 april zijn we voor jou online beschikbaar, op 15 mei kan je de campus ook bezoeken tijdens onze ‘Guided tours’.24 april 10:00-14:00

Studio Communicatie Ontwerp

Hier leiden we je op tot een creatieve denker of ontwerper die merken met mensen verbindt. Zodat jij straks die reclamecampagne ontwikkelt die niemand vergeet.

Mail ons

Studio grafische vormgeving

In Studio grafische vormgeving stunt je met tekst en beeld. Van de kleinste krul in een letter tot de inrichting van een hele expo. Zin om de wereld vorm te geven?

Mail ons

Studio illustratie

Teken je op alles wat los- of vastzit? Van doedels tot hele verhalen? Dan kan jij je creatieve ei misschien wel kwijt in onze Studio illustratie.

Mail ons

Studio Kunst

Als autonoom kunstenaar concentreer je je op de ontwikkeling van je eigen kunstpraktijk en bouw je een persoonlijke beeldtaal uit. Misschien staat jouw werk over een aantal jaar wel in een museum of wordt het getoond tijdens een les kunstactualiteit…

Mail ons

Studio Sieraad

Op Sint Lucas Antwerpen draait juweelontwerp om het vertalen van verbeelding in sieraden en objecten. Hoogglanzend in metaal of mat als kalkpapier, draagbaar of net niet, maar altijd betekenisvol en kostbaar.

Mail ons

Fotografie

In deze opleiding focussen we op het ontwikkelen van een eigen visie en beeldtaal. Want een echte fotograaf stelt de wereld scherp. Niet alleen zijn camera.

Mail ons

Master /
Premaster

Het eerste jaar van je verdere professionele loopbaan. Alle info over de premaster en de 5 trajecten binnen de masteropleiding.

Mail ons

Ik wil
dat zien

Jij hebt genoeg van chatboxen en filmpjes en wilt het liever met je eigen ogen zien. Bezoek dan op 24 april de platenhoezententoonstelling ‘Wham Bam Cover Jam!’ of schrijf je in voor onze ‘Guided tours’ op 15 mei.

Expo: 24 april – 13:00-17:00
Guided tours: 15 mei – 13:00-17:00
Sint Lucas Antwerpen, Van Schoonbekestraat 143 - 2018 Antwerpen

Inschrijven expo

Ik weet het niet

Ook als je het niet weet kan je met al je vragen bij ons terecht op de chat. Misschien wil je bespreken of je een specifiek studie-traject kan verkrijgen of je op erasmus kan gaan of je vrijstellingen krijgt. Alle vragen zijn welkom!

Mail ons

Chat hier met een student, voor een eerlijke, ongezouten mening over Sint Lucas Antwerpen

Naar de chat