Ask us anything week...

Hallo! Deze week zijn we voor jou online beschikbaar. Veilig op afstand maar met evenveel verhaal. Met of zonder video -afhankelijk van bad hair days-, en volledig live. Stel hier prangende vragen en kom alles te weten over onze fantastische opleidingen voor je start.

Elke dag van 19:00-21:00 25.05.2020-28.05.20

Studio Communicatie Ontwerp

Hier leiden we je op tot een creatieve denker of ontwerper die merken met mensen verbindt. Zodat jij straks die reclamecampagne ontwikkelt die niemand vergeet.

Naar de chat

Studio grafische vormgeving

In Studio grafische vormgeving stunt je met tekst en beeld. Van de kleinste krul in een letter tot de inrichting van een hele expo. Zin om de wereld vorm te geven?

Naar de chat

Studio illustratie

Teken je op alles wat los- of vastzit? Van doedels tot hele verhalen? Dan kan jij je creatieve ei misschien wel kwijt in onze Studio illustratie.

Naar de chat

Studio Kunst

Als autonoom kunstenaar concentreer je je op de ontwikkeling van je eigen kunstpraktijk en bouw je een persoonlijke beeldtaal uit. Misschien staat jouw werk over een aantal jaar wel in een museum of wordt het getoond tijdens een les kunstactualiteit…

Naar de chat

Studio Sieraad

Op Sint Lucas Antwerpen draait juweelontwerp om het vertalen van verbeelding in sieraden en objecten. Hoogglanzend in metaal of mat als kalkpapier, draagbaar of net niet, maar altijd betekenisvol en kostbaar.

Naar de chat

Fotografie

In deze opleiding focussen we op het ontwikkelen van een eigen visie en beeldtaal. Want een echte fotograaf stelt de wereld scherp. Niet alleen zijn camera.

Naar de chat

Master /
Premaster

Het eerste jaar van je verdere professionele loopbaan. Alle info over de premaster en de 4 trajecten binnen de masteropleiding.

Naar de chat

Ik weet het niet

Ook als je het niet weet kan je met al je vragen bij ons terecht op de chat. Misschien wil je bespreken of je een specifiek studie-traject kan verkrijgen of je op erasmus kan gaan of je vrijstellingen krijgt. Alle vragen zijn welkom!

Naar de chat

Chat hier met een student, voor een eerlijke, ongezouten mening over Sint Lucas Antwerpen

Naar de chat