fbpx

Gieten in Kunststof

Workshop met Hans Weyers

Project

In september 2018 organiseerde Studio sieraad een workshop Gieten in koudhardende kunststoffen met Hans Weyers.

Polyurethaan in 2 componenten en pigmenten werden gegoten in allerlei experimentele mallen. Texturen en kleuren namen de bovenhand.

De opdracht was vrij, studenten konden helemaal zelf kiezen hoe ze te werk gingen en wat ze uiteindelijk zouden laten zien, zolang ze de techniek van het gieten juist toepasten en op een onderzoekende manier te werk gingen. De resultaten waren hierdoor heel erg uiteenlopend, interessant en verassend.

Studenten

BA1 :
Nasim Tagzideh
Camille Vantomme
Jessica Segers
BA2 :
Tieke Scheerlinck
Maja Verhulst
Eva Geldof
Margot Obbels
Elise Hoebeke
Kaouter Zair
BA3 :
Marit Staes
Nele De Vrij

Docent

Hans Weyers


Meer projecten


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Een droog dak boven je hoofd? Een toffe studentenjob?
We got your back.

Infodagen

Je kan heel deze site lezen, ja. Maar je kan ook gewoon eens langskomen op de campus.Om onze studenten en docenten te bestuderen. Zet deze infodagen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van coole workshops tot inspirerende expo’s. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Ons gloednieuwe hoofdkwartier is supersjiek én supervlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Stappend, steppend of skatend: je geraakt er zo.