Toelatingsproeven

Vollenbak goesting om te starten aan Sint Lucas Antwerpen? Tijd voor een babbel en om te laten zien wat je kunt. Deadline voor inschrijving: 22 augustus om 9 u.

29 en 30 augustus 2019Sint Lucas Antwerpen

We vinden het belangrijk dat je op de juiste manier aan de juiste opleiding begint. Daarom willen we eerst even polsen welk creatief vlees we in de kuip hebben. Dat doen we met een thuisopdracht, gevolgd door een goeie babbel en een extra opdracht op de dag zelf. Zo kunnen we nadien samen het jaar invliegen, in de juiste richting. Wil je Fotografie komen studeren? Dan mag je meteen inschrijven, zonder toelatingsproef.

→ Deadline voor aanmelding: 22 augustus 9:00 u. 
→ De toelatingsproeven zijn op 29 en 30 augustus 2019


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Een droog dak boven je hoofd? Een toffe studentenjob?
We got your back.

Infodagen

Je kan heel deze site lezen, ja. Maar je kan ook gewoon eens langskomen op de campus.Om onze studenten en docenten te bestuderen. Zet deze infodagen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van coole workshops tot inspirerende expo’s. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Ons gloednieuwe hoofdkwartier is supersjiek én supervlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Stappend, steppend of skatend: je geraakt er zo.