Open les dag

Reserveer hier je proefrit voor een opleiding aan Sint Lucas Antwerpen

Ga je op kot, dan ga je eerst naar dat kot kijken.
Koop je een auto, dan doe je eerst een testrit.
Wil je een nieuwe trui, dan pas je die eerst voor de spiegel.

Bij onze open lesdagen is dat net hetzelfde: ben je geïnteresseerd in bepaalde opleidingen aan Sint Lucas Antwerpen, dan wil je eerst wel ‘ns weten hoe het eraan toegaat in de school.

Open lesdagen zijn dus een beetje zoals testrijden, maar dan zonder uitstoot (tenzij een occasionele ‘aha’ of ‘wow’ uit jouw mond).

Onze deuren staan voor je open op 6 mei 2020 van 14u tot 17u.
De lessen en coachings gaan gewoon door, en we kijken niet vreemd op als jij eens komt kijken. Integendeel, we antwoorden graag op al je vragen.
Bovendien kan je deelnemen aan workshops modelschilderen, tekenen, poëzie, juweel, tatoeages, hout en grafiek. Dus naast binnenkijken is het hier ook een beetje meedoen.


Tot dan!  
Hartelijke groet,  
Het Sint Lucas Antwerpen team

Foto’s van Jelle Jansegers, student Fotografie BA3


Ook interessant

Studeren in Antwerpen

We maken je leven als student in Antwerpen zo makkelijk en plezant mogelijk. Een droog dak boven je hoofd? Een toffe studentenjob?
We got your back.

Infodagen

Je kan heel deze site lezen, ja. Maar je kan ook gewoon eens langskomen op de campus.Om onze studenten en docenten te bestuderen. Zet deze infodagen in je agenda.

Kalender

Er valt altijd wat te zien en te beleven op en rond onze campus. Van coole workshops tot inspirerende expo’s. Vul alvast je agenda.

Vlot naar Sint Lucas

Ons gloednieuwe hoofdkwartier is supersjiek én supervlot bereikbaar. Met de fiets of openbaar vervoer. Stappend, steppend of skatend: je geraakt er zo.